Vijf vrije vragen aan: Mark Siep

Plukkebol Kinderopvang in Delft is een echte familieonderneming. Mark Siep (43) en zijn partner Rob Vullings hebben het bedrijf overgenomen van Marks ouders en tante. Het bestaat nu 30 jaar, telt 3 locaties, 70 medewerkers en 500 kinderen, maar de visie van moeder Anja Siep en tante Maria Arsenie is overeind gebleven.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Biedt een familiebedrijf voordelen?

‘Ik ken niet anders. Ik deed al jong vakantiewerk bij Plukkebol, maar dacht na mijn SPH-opleiding: ik ga niet die suffe kinderopvang in met al dat getuttel. Ik werkte liever met probleemjongeren. Na een tijdje kwam ik daarvan terug. In de jeugdhulpverlening was nooit geld genoeg, ik wilde meer doen, had het gevoel dat ik tekortschoot. Ik werkte een tijdje bij De Kindertelefoon, maar zo rond mijn dertigste ging het kriebelen. Ik wilde de wereld zelf vormgeven, aan de knoppen draaien. Ik kwam in 2004 in dienst bij Plukkebol en nam het vier jaar later samen

0
78

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.