Mijn locatie

In Mijn Locatie vertellen managers waarom ze trots zijn op hun locaties en teams. Hedwig Beutick (54) is manager kinderopvang van Wonderland, een organisatie met 28 locaties en 270 medewerkers in West- en Midden-Nederland. Elke locatie heeft een eigen identiteit omdat de locatiemanager en het team daar hun eigen stempel op mogen drukken. ‘Dat motiveert mensen enorm.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Corine Zijerveld

Je begon als groepshulp. Is dat een voordeel?

‘Ik ben doorgegroeid van groepshulp naar pm’er, pedagogisch coach, locatiemanager, stafmedewerker en ben nu manager kinderopvang. Al die tijd ben ik blijven leren. Het heeft als voordeel dat je de organisatie door en door kent én zelf ook hebt ervaren hoe het is op de werkvloer. Als manager kijk ik niet zozeer naar deskundigheid uit opleiding, maar meer naar persoonlijkheid: ik neem leidinggevenden aan die warm en empathisch zijn. Die hun mensen de ruimte geven, maar ook zakelijk zijn. Ik vraag bij sollicitaties: “Hoe denk jij dat je afscheid er uitziet op

0
30

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.