Mijn Locatie

In Mijn Locatie vertellen managers waar ze trots op zijn. Karin de Gooijer (50) woonde twintig jaar in Zwitserland en begon daar een kinderdagverblijf. Terug in Nederland ging ze aan de slag als locatiemanager bij IJsselkids Kinderopvang (onderdeel SKWGroep). Deze kinderopvangorganisatie in hartje Zuid-Holland heeft 250 medewerkers, die 2250 kinderen opvangen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Corine Zijerveld

Wat heb je in Zwitserland gedaan?

‘Ik begon daar als twintigjarig kindermeisje. Toen ik zelf moeder werd, bleek dat het toeristendorp Saas-Fee geen kinderopvang bood. Ik besloot zelf een kinderdagverblijf op te zetten, heb een bedrijfsplan gemaakt en een pedagogisch beleid geschreven. Mijn visie: elk kind is uniek, geef het de ruimte om zich in eigen tempo te ontwikkelen. Mijn kinderdagverblijf was grotendeels op toeristen gericht, dus ik kreeg elke maandag nieuwe kinderen. Voor veel kinderen best spannend, een andere omgeving, een vreemde taal, Duits. Een hele uitdaging om naast het troosten en veilig laten voelen, te werken aan de

0
51

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.