Mijn locatie

In Mijn Locatie praten managers over hun locaties, team en waar ze trots op zijn. Kindercentrum Le Garage in Bergen op Zoom is het ‘kindje’ van ondernemer Johan Bosters (46). Hij had zich eerder laten uitkopen uit het kindercentrum na een mislukte joint-venture met Kobalt BV. Hij was blij toen hij na het faillissement van dit bedrijf Le Garage kon laten doorstarten.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Waarom wilde je Le Garage zo graag terug?

‘Dit is een kindercentrum waar alles klopt. Het was een oude Citroën-garage die we helemaal hebben verbouwd. We startten in een tijd van enorme groei, toen ik er met mijn vrouw ook nog de keten van Toerdeloo kindercentra bij deed. Nu draai ik het als eenpitter met zes groepen kinderopvang en een grote bso. We vangen met vijftig pedagogisch medewerkers zo’n 166 kinderen per dag op, waarvan de helft in de bso. Het prettige aan één locatie is dat je weinig organisatiekosten hebt en veel regelmatiger onderling kunt overleggen. Dat het aanslaat,

0
50

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.