Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Markt voor christelijke kinderopvang

Een beetje lef moet je hebben in het leven. Tineke Hendrikse (44) begint in 2012, midden in de crisistijd, een internationale, christelijke kinderopvang in Den Haag. Hoewel het pittige tijden zijn om iets nieuws te beginnen, krijgen zij en zakenpartner Nicole Colijn gelijk: er is een markt voor deze kinderopvang. Het tweetal heeft onlangs in Vlaardingen een tweede locatie geopend.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.