Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Gemeentes moeten aan de bak’. Uitdagingen bij gezamenlijke kindvisie

Een kinderopvangorganisatie met bso-groepen in een school is kwetsbaar. Wanneer de school groeit en ruimte nodig heeft, moet volgens gemeentelijke richtlijnen de ruimte weer aan de school worden afgestaan. Een onwenselijke situatie die niet bijdraagt aan een langdurige samenwerking. Het formuleren van een gedeelde kindvisie in de gemeente kan helpen om tot een integraal huisvestingsplan te komen. Maar dan zijn er nog steeds haken en ogen, blijkt uit de praktijk.  
Adobestock/ Rido
Premium
Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Kinderopvangtotaal.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online de artikelen uit het magazine lezen

Al abonnee? Log dan in

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.