DIT willen wij

Wie: Marjon Hemerik (31) met Luc (3) en Finn (1,5). Opvang: gastouder Sandra van Amersfoort in Lisse . Maandkosten: vier dagen gastouderopvang € 1.576, kinderopvangtoeslag € 1220.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De reden voor kinderopvang?

‘Ik werk 32 uur per week als hartfunctielaborant, mijn man werkt fulltime. We begonnen met oppas door opa en oma, maar dat liep niet soepel. We hadden meningsverschillen over de opvoeding. Het ging om kleine dingetjes, maar het zorgde wel voor irritaties en je wilt de relatie met je schoonouders goed houden.’

Waarom een gastouder?

‘We wilden iets kleins, zoals thuis. De gastouder heeft echt tijd voor het kind. En wij vinden het prettig dat Luc en Finn bij elkaar zijn, maar ook contact hebben met andere kinderen.’

Wat zijn je ervaringen?

‘Gastouder Sandra zorgt voor

0
29

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.