Dit willen wij

Wie: Nicole Kroeze (38) met Frédérique (4), Florentijn (3) en Madelief (1). Waar: ’t Vlindertje Gastouderopvang, gastouder Lianne Nobel, Alphen aan den Rijn. Prijskaartje: 3 middagen gastouderopvang aan huis, bruto € 800, netto € 500.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Waarom kinderopvang?

‘Mijn man heeft een eigen zaak en ik geef bijscholing vanuit huis. Tijd is zo kostbaar dat we die graag efficiënt gebruiken, daarom kiezen we voor opvang. Ik kwam Lianne tegen in de speeltuin. Het klikte meteen en zij had nog ruimte voor drie middagen gastouderopvang aan huis.’

Wat zijn de voors en tegens daarvan?

‘Het heeft alleen maar voordelen. Lianne geeft de kinderen alle aandacht. Ze wil ook wel huishoudelijke taken doen, maar ik vind het juist leuk als ze er echt voor de kinderen is. Met drie heb je ook je handen vol. Kinderen willen uit

0
53

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.