Dit willen wij

Wie: Richard (28) en Willeke (28) Brandwijk met Lina (3). Wat: 2 ochtenden dagopvang bij 10forKIDS in Vlaardingen. Kosten: €420 per maand met €300 kinderopvangtoeslag.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Waarom kinderopvang?

‘We werken in de wijkverpleging (Willeke, 20 uur) en als systeembeheerder in een ziekenhuis (Richard, fulltime). Maar dat is niet de reden om voor opvang te kiezen: we doen dit voor Lina’s ontwikkeling. Ze is leergierig, heeft uitdaging nodig. 10for- KIDS werkt met een gevarieerd, uitdagend peuterprogramma, ABC English & Me, creatief bezig zijn, kringgesprek, buitenspel en speelzaalactiviteiten. Er wordt doelgericht iets geleerd, dat versnelt de ontwikkeling. Lina leert bovendien in een structuur meedraaien en wordt zelfstandiger. Ze merkt dat ze ook buiten onze veilige omgeving kan functioneren, dat is goed voor haar gevoel van eigenwaarde.

En 10forKIDS

0
55

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.