Dit willen wij

Wie: Bas Huisman (39) met Ruben (5) en Iris (3). Waar: BuitenGewoon van Wiedewei/Kibeo, Barendrecht. Kosten: vier dagen bso/kdv voor twee kinderen € 1800, kinderopvangtoeslag € 900

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Waarom kinderopvang?

‘Mijn vriendin werkt bij de gemeente Rotterdam en ik ben als onderzoeker in de scheepvaart regelmatig in het buitenland. We willen dat logeren bij opa en oma echt een feestje blijft en die moeten ook lekker van hun pensioen genieten. Vandaar dat we kiezen voor vier dagen kinderopvang.’

Waarom Kibeo?

‘Het gaat ons vooral om hoe wij en de kinderen worden benaderd. Misschien ben ik makkelijker dan de meeste ouders, maar ik vind het leuk als de kinderen met groene knieën en onder de blubber thuiskomen. Bij Kibeo is de sfeer vrijer en losser dan bij andere kindercentra.

0
80

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.