Dit willen wij

Wie: Paula Osburg (37) met Livia (6). Kinderopvang: bso Bloesem, Flowerkids, Noordwijk. Kosten: voor 2 kinderen € 485/maand

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Waarom kinderopvang?

‘Mijn man en ik werken als zelfstandige: hij is vermogensbeheerder, ik werk in de online-marketing. We hebben drie kinderen: Sem (12) heeft geen bso meer nodig, Hugo (9) gaat op maandag en tijdens vakanties, Livia (6) op maandag en dinsdag. We kiezen voor Bloesem omdat het een kleinschalige en heel flexibele opvang is. Je kan makkelijk ruilen of een dag opschuiven. Dat past goed bij ons werk.’

Wat was je eerste indruk?

‘We waren net verhuisd naar Noordwijk en toen we hier voorbij reden, zag Hugo het speelgoed in de speelhal staan en zei: “Hier ga ik spelen”.

0
53

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.