Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Staken of niet?

'Zijn jullie open?' Een vraag die wij het afgelopen jaar al vele malen gehoord hebben. Het onderwijs staakt, wederom. Even los van al hun goede argumenten, vraag ik mij af of staken het middel is. Ik vind dat zorg, dienstverlening en onderwijs veel meer waardering moeten krijgen en beter betaald moeten worden. De tijd van 'kiezen voor passie' is niet meer. Jongeren kijken nu naar de mogelijkheden, de toekomst, en zijn gedwongen om de beste baan te kiezen met een goed salaris want de huizen zijn schrikbarend duur. Huur of koop, het is onbetaalbaar geworden. 'Het is een roeping.' Dat klopt, werken met mensen is vaak een roeping, een zorgzaam vak, een prachtig vak!
Foto: Corine Zijerveld
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.