Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Kinderopvangwinkel in het hart van Groningen

Kinderopvangwinkel in het hart van Groningen

Villa Petit Paradis heeft in Groningen een kinderopvangwinkel geopend. De winkel verkoopt kleine cadeautjes voor kinderen, maar is er vooral om informatie te geven over de twee kinderdagverblijven die de organisatie gaat openen in de stad.

Voorlichting
De locatie op landgoed Damsterstede aan het Damsterdiep in Groningen opent haar deuren op 1 september. Begin 2013 opent de locatie aan de Ubbo Emmiussingel in Groningen.  De kinderopvangwinkel geeft voorlichting over de voordelen van professionele opvang en ouders kunnen er ook laten uitrekenen wat de kosten zijn. Ook leggen de medewerkers uit wat de pedagogische visie is achter Villa Petit Paradis.

De kinderopvangwinkel is te vinden in het centrum van Groningen aan de Oude Boteringestraat 68. Villa Petit Paradis maakt onderdeel uit van kinderopvangorganisatie Speelwerk. De locatie van Villa Petit Paradis in Meppel is uitgeroepen tot Kinderdagverblijf van het jaar 2012.  

Bron: Villa Petit Paradis

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.