Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Kinderopvang SKA zet in op gemaksdiensten

Naast een maaltijdservice en een kinderkapper introduceert Stichting Kinderopvang Amersfoort (SKA) nu ook een strijkservice. Onder het mom 'Wij kunnen ons voorstellen dat u liever tijd aan uw gezin besteedt' breidt de kinderopvang haar gemaksdiensten de komende tijd uit.
Stichting Kinderopvang Amersfoort (SKA) breidt haar gemaksdiensten de komende tijd uit.
Stichting Kinderopvang Amersfoort (SKA) breidt haar gemaksdiensten de komende tijd uit. - Foto: ANP

De stichting denkt er over om haar diensten verder uit te breiden met een coffee-to-go, een boodschappenservice, een spellenuitleen en een wasservice.

Haalbaar

De organisatie houdt er zelf nauwelijks iets aan over en doet het vooral voor de binding en als service voor ouders. ‘Ouders hebben het al druk genoeg. Wij kijken waar we ze kunnen ondersteunen’, zegt Feikje Meeuwsen van SKA. ‘En in de eerste plaats moet het haalbaar zijn voor ons. Slaat het aan, dan breiden we uit.’

Belangstelling

Op dit moment is er voor de maaltijdservice genoeg belangstelling om deze ook op twee andere locaties aan te bieden. Voor de kinderkapper kunnen ouders op alle vestigingen terecht.

Kinderopvangorganisaties halen van alles uit de kast om ouders voor zich te winnen: een maand lang gratis boodschappen, een gratis fiets of luiers. Maar in de Wet kinderopvang staat dat deze weggeefacties verwerkt moeten worden in de uurprijs op jaarbasis. Houden kinderopvangorganisaties zich hier wel aan? Lees meer

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.