Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang Columbus Junior neemt Skik over

Marianne Velsink
Skik kinderopvangorganisatie uit Tubbergen is overgenomen door Sebastiaan Dekkers, de eigenaar van kinderopvangorganisatie Columbus Junior en gastouderbureau 4Kids. Het gaat om acht locaties die na de opening allemaal open blijven. Werknemers blijven gewoon in dienst.
iStock

Dit meldt het regionale dagblad de Stentor. Skik Kinderopvang is vijftien jaar geleden ontstaan en groeide al snel uit tot acht locaties in de kernen Tubbergen, Geesteren, Langeveen en Vasse. Vanwege de nieuwe regelgeving kwamen de eigenaresses in contact met Dekkers om te kijken hoe hij binnen Columbus Junior omging met alle nieuwe regels. Toen de eigenaresses twijfelden over de toekomst, wisten ze al snel dat ze bij hem aan het goede adres waren voor een overname.

Orthopedagoog

Dekkers nam zelf het noodlijdende Columbus Junior in 2014 over. Begin 2017 fuseerde hij vervolgens met Stichting Kinderopvang West- Twente. Hij liet toen al weten nog meer ambities te hebben. De twee huidige eigenaren zijn blij met kwaliteitsinvesteringen die Dekkers wil doen zoals een teamleider op elke locatie en extra inzet van een orthopedagoog. Het is de bedoeling dat ouders en kinderen verder weinig van de overname gaan merken.

Lees meer in het artikel in de Stentor

Het verhaal van kinderopvangorganisatie Columbus Junior is bijzonder. Lees in dit bericht uit 2017 meer over de overname van Stichting Kinderopvang West-Twente en de ambities van Sebastiaan Dekkers voor de toekomst

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.