Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang Bim Bam sluit zich aan bij 2Samen

Fusie

De Westlandse kinderopvangorganisatie Bim Bam sluit zich aan bij Kinderopvangorganisatie 2Samen. Laatstgenoemde heeft vooral veel locaties in Den Haag, maar is sinds 2007 ook in het Westland actief. Door de overname gaan geen banen verloren.

‘Onze ouders en medewerkers zullen even moeten wennen aan een andere organisatiestructuur, anders uitziende communicatie-uitingen en enkele inhoudelijke verschillen. Wij willen echter vooral benadrukken dat er heel veel hetzelfde blijft’, vertelt Marian Donkers, manager van Bim Bam. ‘De medewerkers gaan bijvoorbeeld gewoon mee. Voor kinderen en ouders blijven de vaste, vertrouwde gezichten op de groepen en groepssamenstelling zo veel mogelijk behouden’ .

Lagere uurtarieven
Omdat 2Samen lagere uurprijzen hanteert dan Bim Bam, zullen ouders straks goedkoper uit zijn. Voor een Bim Bam-locatie die niet aan de eisen voldeed, is door de overname in één keer een nieuwe locatie gevonden in Naaldwijk. De overname wordt dan ook met enthousiasme gepresenteerd bij Bim Bam. Tijdens een informatieavond zijn alle medewerkers van Bim Bam op de hoogte gebracht van de plannen.

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.