Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kindergarden nieuwe eigenaar Knotz Kinderopvang

Frida Noordzij
Kinderopvangorganisatie Kindergarden heeft de vijf vestigingen van Knotz Kinderopvang in Delft en Den Haag overgenomen. Alle medewerkers van Knotz Kinderopvang komen in dienst bij Kindergarden.
Kindergarden

Per 1 november nam Kindergarden de volgende locaties over: Delft Zuid (Kindercentrum Knotz), Delft Reinier de Graaf (Villa Duimelot), Delft Buitenhofdreef (Villa Knotz) en Delft Hugo de Grootstraat (Villa Hugo) en Kinderdagverblijf Den Haag Bezuidenhoutseweg (Knotz Daycare). Kindergarden heeft met de overname 54 vestigingen in totaal.

Visie

Kindergarden en Knotz delen hun visie op kinderopvang en streven naar hoogwaardige kwaliteit, zowel op het gebied van verzorging als ontwikkeling. ‘We kiezen beide voor een persoonlijke, maar professionele benadering op onze vestigingen,’ zegt Nicole Krabbenborg. ‘Daarom was er vanaf het eerste gesprek een klik met Knotz. Zorg en ontwikkeling staan ook bij hen centraal.’

Medewerkers

De medewerkers van Knotz blijven in dienst bij Kindergarden. Krabbenborg: ‘Dat betekent vertrouwde gezichten op alle vestigingen van Kindergarden in Delft en Den Haag, dat is fijn voor kinderen en ouders.’

Eerste vestiging

In 1998 opende Kindergarden haar eerste vestiging in Weesp. In 2011 is Kindergarden onderdeel geworden van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.