Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Kind meenemen én afhaalmaaltijd

Kind meenemen én afhaalmaaltijd

Ouders kunnen voortaan niet alleen hun kinderen van kinderdagverblijf De Zilverberg in Amersfoort meenemen, maar ook meteen een maaltijd voor het hele gezin. Als de pilot na drie maanden een succes blijkt te zijn, wordt de service ook uitgebreid naar andere locaties.

Alternatief voor de snackbar
Het werkt als volgt: ouders kunnen op plukvandaag.nl vooraf een bestelling doen voor een maaltijd. De maaltijden zijn op de dag zelf bereid en wordt gevuld met verse ingrediënten en scharrelvlees. Nadine Mess, eigenaresse van Pluk Vandaag, weet uit eigen ervaring dat het koken na het werk en het ophalen van de kinderen er wel eens bij in kan schieten. Met de afhaalmaaltijden hoopt zij ouders een gezond alternatief te bieden ten opzichte van de chinees en de snackbar.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Dit kan ook in Enschede bij kov de Kijkdoos.
    Goed initiatief en soms heel handig. in Enschede kan je zelfs maaltijden bestellen alleen voor de kids die ze dan op de opvang kunnen eten. je kan een maand vt voren bestellen, in 3 verschillende porties, leeftijdsgebonden. Veelal zelfs 2 keuzes op 1 dag. En allemaal vers bereid. Dat is wel een glimlach waard 🙂
    In Zweden doen ze het nog anders, daar zitten kinderen standaard een hele dag op school, waarbij elke school eigen koks in dienst hebben die voor alle kinderen op school de maaltijden maakt. Zo heeft ieder kind tussen de middag altijd een volwaardige maaltijd. Overigens eten daar ook de ouders in de middag warm en doet men ‘savonds ene licht maal met zijn allen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.