Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kids First doneert cadeaus aan Stichting Jarige Job

Bert Bukman
Kinderen die opgevangen worden bij kinderopvangorganisatie Kids First doneren donderdag 16 januari cadeaus aan Stichting Jarige Job.
Kids First
© kirin_photo / Getty Images / iStock

Het doneren van de cadeaus is een initiatief van pedagogisch medewerker Paulien de Jong. ‘Op een van onze locaties staat een doos vol met cadeautjes om te gebruiken voor verschillende gelegenheden,’ aldus Paulien. ‘Ze lagen te verstoffen en zijn veel beter op hun plek bij Stichting Jarige Job.’

Kinderen en pedagogisch medewerkers van de andere 140 opvanglocaties van Kids First sloten zich hierbij aan. Zij doneren donderdag 16 januari eveneens cadeautjes.

Kids First en Jarige Job

In Nederland zijn er ruim 60.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen met een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. Het gaat hierbij om twee cadeautjes, traktaties om uit te delen, taartmix om een eigen taart te bakken en kaarsjes om uit te blazen.

In Drenthe, Groningen en Friesland, de regio waar Kids First actief is, krijgen maandelijks zo’n 700 kinderen een verjaardagsbox van Stichting Jarige Job.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.