Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kennisgroep voor startende kinderopvangondernemers

Het Waarborgfonds en Kenniscentrum Kinderopvang start begin 2021 met de kennisgroepen voor kleinschalige ondernemers, waaronder een aparte kennisgroep voor startende kinderopvangondernemers. Aanmelden kan nog.
Afbeelding van PublicDomainPictures via Pixabay

Vanaf januari 2021 valt het Netwerk Professionals Kinderopvang onder de vlag van het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang. Een groep ondernemers van kleinschalige kinderopvangorganisaties heeft het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang onlangs verzocht om in aanvulling op de netwerkkringen voor middelgrote en grote kinderopvangorganisaties, een kennisgroep speciaal voor hen te organiseren.

Op basis van deze verzoeken start het Waarborgfonds begin 2021 met kennisgroepen speciaal voor deze groep ondernemers. De groepen worden samengesteld op basis van een aantal criteria, waaronder het aantal ervaringsjaren van de deelnemers. Uit de aanmeldingen die er tot nu toe zijn blijkt dat het mogelijk is om een aparte groep te maken voor startende ondernemers.

Kennisgroep startende ondernemer

Waarborgfonds Kinderopvang: ‘In deze kennisgroep zitten maximaal 8 ondernemers, die recent gestart zijn. Heb je alles rondom je beleid in orde? Wat kun je van de toezichthouder verwachten? Waar vind je goed en gediplomeerd personeel en hoe zet je hen effectief in? Hoe zit het met je tarieven en hoe flexibel wil je zijn voor de opvang voor ouders?’

De groepen komen vier keer per jaar samen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan ondernemers aan de hand van een zelfgekozen onderwerp met elkaar aan de slag. Een specialist van het Waarborgfonds faciliteert de bijeenkomst en zorgt, eventueel aan de hand van een gastspreker, voor inhoudelijke verdieping waar men direct mee aan de slag kan.

Aanmelden kan nog, via dit aanmeldformulier.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.