Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Geef je mening en maak kans op een KinderopvangTotaal insulated Dopper

Als redactie van KinderopvangTotaal vinden we het belangrijk dat we met onze informatievoorziening zo goed mogelijk aansluiten bij waar jij behoefte aan hebt. Om nog beter in beeld te krijgen of we dat doen, zouden we het heel fijn vinden als je ons wilt helpen. Dat kan heel simpel door onze enquête in te vullen.
Illustratie: Mohamed Hassan via Pixabay

Het kost je maar 5 minuutjes en we vinden jouw inzichten super waardevol om KinderopvangTotaal en Management Kinderopvang te verbeteren. Hier kun je de enquête vinden.

Maak kans op een Dopper

Leuk extraatje: als dank voor je deelname aan de enquête maak je kans op een van de 10 KinderopvangTotaal Insulated Doppers ter waarde van € 18,95. Dat is onze manier om je te laten weten dat we jouw tijd en input enorm waarderen. En maak je geen zorgen, jouw antwoorden blijven anoniem en vertrouwelijk. Kortom, jouw mening kan echt een verschil maken. Doe mee aan ons onderzoek en wie weet, ben jij ook nog wel een van onze gelukkige winnaars.

Samen met jou maken we KinderopvangTotaal en Management Kinderopvang nog waardevoller voor jouw dagelijkse werk. Vul je de enquête in? Dan bedanken we je hierbij alvast namens ons hele team!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.