Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Interessante links

* Tijdschriften Leesgoed en Leeskraam zijn vanaf nu gezamenlijk te bewonderen op leesgoedplus.eu. Abonnees krijgen met een inlogcode toegang tot alle hoeken en gaten vand e wesbite. Maar de meeste informatie is voor iedereen toegankelijk. Je vind er naast nieuws, weblogs, een agenda, werksuggesties en alle artikelen uit de bladen.

* Veel informatie over kinder- en jeugdboeken vind je op www.leesplein.nl. Met aparte pleinen voor voorlezen (0 tot 6), kinderboeken voor  6 t/m 12, jeugdboeken 12 tot 16, en een uitgebreid nieuwsarchief.

* Op de site Levende boeken staan animatiefilms van prentenboeken. Kinderen van 2 – 7 jaar kunnen zelf de prentenboeken laten ‘voorlezen’ door met de muis te klikken. De site is een initiatief van o.a. Stichting Lezen, de KRO en de Universiteit Leiden. 
 
* Leuke en pedagogisch verantwoorde computerspelletjes vind je op de site Bereslim.nl. Deze site is het resultaat van jaren van ontwikkeling, onderzoek en tests. De ontwikkeling van de spellen op deze site staat onder begeleiding van een groep van vooraanstaande wetenschappers op het gebied van de pedagogiek en ontwikkelingspsychologie.
* Een site over de tweeling Frokkie en Lola met veel gratis dagritmekaarten, kleurplaten en online spelletjes. Elke twee weken staat er een nieuwe kleurplaat op de site.

* Nieuw: Kleinehandjes.nl, een educatieve site voor kleuters en oudere peuters. Met spelletjes, e-cards, verhaaltjes en wedstrijden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.