Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Insluiper BNMM bekende van politie

Insluiper BNMM bekende van politie

De man over wie door de Stichting Kinderdagverblijven Naarden, Bussum en Muiden melding was gemaakt dat hij zich verdacht gedroeg, is herkend van camerabeelden.

Alert
In de maand juli kwam deze man langs bij verschillende kinderdagverblijven waarbij hij vragen stelde aan medewerkers met het doel het kinderdagverblijf binnen te komen. De medewerkers reageerden hier alert op en meldden deze voorvallen bij de politie. Door de camerabeelden werd de man herkend en hij blijkt een bekende van de politie te zijn in verband met insluipingen. Bij de kinderdagverblijven werden geen spullen weggenomen waardoor er geen sprake is van een strafbaar feit.

In gesprek
De ouders die eerder door de Stichting Kinderdagverblijven over de man werden ingelicht, ontvangen een brief via e-mail. De politie Gooi en Vechtstreek gaat in gesprek met de man en onderzoekt of hij in verband kan worden gebracht met andere insluipingen.

Lees ook: Ongewenst bezoek bij Kinderopvang BNMM

Beeld: Stock.XCHNG

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.