Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inhoud KO juli/augustus

Inhoud KO juli/augustus

 

Juni  2007 

Deze maand in het vakblad voor professionals:

Kijken volgens Korczak De ideeën van de Poolse arts en pedagoog Korczak sluiten heel goed aan bij de kinderopvang. Zijn observaties zijn nog steeds goud waard, vindt pedagoog Inge van Rijn van Kinderopvang DAK.

Te zwaar  Overgewicht bij kinderen is een gewichtig gespreksonderwerp op dit moment. Kindercentra en peuterspeelzalen kunnen het goede voorbeeld geven aan ouders, is de mening van drie deskundigen. Lees hier het volledige, onbewerkte artikel van de drie deskundigen.

Vakantieplezier Hoe houd je je bso de hele zomervakantieperiode aantrekkelijk voor kinderen? Sleutelwoorden: thema’s, structuur en kinderparticipatie. Tips voor een leuke vakantieopvang.

Doe meer met een boek Voorlezen is in de kinderopvang nog steeds niet zo vanzelfsprekend als het zou moeten zijn. Voorleescoaches gaan er bij Skon voor zorgen dat voorlezen iedere dag aandacht krijgt.

en verder …..

  • Anders bekeken, afl. 2
  • Ontwikkelingspsychologie  in vogelvlucht, afl. 4  
  • Vier misverstanden over veiligheid   
  • Foto’s van het Kinderopvangcongres
  • Reportage over De Wereldplek, bso van het Jaar
  • Plezier in je werk

en de rubrieken:

In het juli/augustusnummer van Kinderopvang: Heeft een taaltoets voor peuters zin? De vitaliteit van leidsters – Buitenschoolse opvang op de boerderij in foto’s – Een interview met staatssecretatris Sharon Dijksma – Met een koortslip naar je werk?

Voorgaande nummers van Kinderopvang

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.