Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Informatiebijeenkomsten over toezicht nieuwe IKK-eisen

mvelsink
GGD GHOR Nederland organiseert in maart zeven bijeenkomsten over de Wet IKK en dan specifiek over het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen die dit jaar en 2023 ingaan. Het gaat dan om regels over de nieuwe beroepskracht-kindratio en de pedagogisch beleidsmedewerkers.
iStock

Verder krijgen bezoekers informatie over het toepassen van het herstelaanbod en de ontwikkeling rond flexibele inspectieactiviteit. De bijeenkomsten vinden plaats in Assen, Roermond, Breda, Alkmaar, Nieuwegein, Dordrecht en Duiven. Van elke organisatie mogen twee mensen aanwezig zijn. Op die manier kunnen er zoveel mogelijk organisaties bij zijn.

Programma

De bijeenkomsten duren van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur. Na een plenaire presentatie door iemand van GGD GHOR over het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen is er ruimte voor vragen. De bijeenkomst eindigt met een netwerkborrel. Per bijeenkomst is plek voor 150 personen. Twee bijeenkomsten, in Nieuwegein en Dordrecht zijn al vol. En er wordt geen wachtlijst gehanteerd. Er is nog wel plek in:

  • Assen (dinsdag 5 maart)
  • Roermond (donderdag 7 maart)
  • Breda (dinsdag 12 maart)
  • Alkmaar (donderdag 14 maart)
  • Duiven (dinsdag 26 maart)

Aanmelden kan hier

Welke regels binnen de Wet IKK zijn dit jaar ingegaan of gaan per 2023 in? Het ministerie van SZW maakte een overzicht.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.