Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Ik wil laten zien dat het kan, een groene gastouderopvang’

In Nederland hebben slechts vijf gastouders het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang ontvangen. ‘Juist buiten valt zoveel te leren’, zegt gastouder Harma Vos. Sinds een maand is ook haar Gastouderopvang ’t Vosje een erkende Groene Kinderopvang. En daar is ze trots op. ‘Ik wil gastouders laten zien dat het kan, een groene gastouderopvang.’
De groene gastouderopvang van Harma Vos.
Premium
Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem KinderopvangTotaal.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Gek he, dat het er maar 5 zijn? Ik ging op zoek en kwam tot de ontdekking, dat je er zwaar voor moet betalen ieder jaar, maar ook om het certificaat te krijgen. Dat vind ik raar. Ik weet zeker dat ik een groene gastouder ben, maar ik ga niet betalen voor een certificaat.

    Geef je reactie

    Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.