Iets meer vet op de botten in de kinderopvang, maar nog wel zorgen

Eind 2017 stonden kinderopvangorganisaties er in financieel opzicht een stukje beter voor dan in 2016. Toch zijn er nog zorgen over de grote groep organisaties die geen financiering kan verkrijgen. Dit geldt voor een derde van de kinderopvangorganisaties

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
iStock

Dit is het resultaat van het Sectorrapport Kinderopvang over het jaar 2017. Door de balans en resultatenrekening over het jaar 2017 aan te leveren en enkele vragen te beantwoorden, konden ondernemers een beeld geven over hun financiële positie op 31 december 2017. De resultaten zijn door Waarborgfonds Kinderopvang samengevat in het Sectorrapport Kinderopvang.

Onderzoeksgroep

Met het sectorrapport geven we kinderopvangondernemers, de politiek, financiers, ouders en overige maatschappelijke stakeholders inzage in feiten, cijfers en ontwikkelingen uit de sector. Dit keer deden er minder organisaties mee dan vorig jaar: 173 tegenover 208 organisaties. De onderzoeksgroep omvat 45,3 procent van het totale

0
603

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.