Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Humanitas wint prijs Beste Werkgever

Susan Schaeffer
Kinderopvang Humanitas is in de prijzen gevallen. In de categorie zorg is de kinderopvangorganisatie verkozen tot Beste Werkgever 2018-2019.
Pixabay

Dat heeft Effectory bekend gemaakt op basis van haar jaarlijkse Beste Werkgevers onderzoek.

Betrokken en bevlogen

Kinderopvangorganisatie Humanitas heeft ruim 2500 medewerkers en draagt bij aan het welbevinden en de ontwikkeling van zo’n 20.000 kinderen. De werknemers van Kinderopvang Humanitas scoren in het onderzoek van Effectory bijzonder hoog op betrokkenheid (8.0) en bevlogenheid (8.2).

Nieuwe strategie

Sacha Ausems, bestuursvoorzitter bij Kinderopvang Humanitas: ‘We zijn super trots op dit geweldige resultaat. Hiermee bevestigen onze medewerkers zelf dat zij achter onze pedagogische visie staan, zich gehoord voelen en dat zij graag hun puzzelstukje bijdragen aan optimale ontwikkeling voor elk kind. Hieruit blijkt tevens dat medewerkers de nieuwe strategie, waarbij wij gezamenlijk de cirkel rondom het kind willen versterken in de lokale leefomgeving, waarderen en hier ook op willen bijdragen. Een mooier compliment is haast ondenkbaar.’

In het Beste Werkgeversonderzoek beoordeelden bijna 450.000 medewerkers hun werkgever. De best scorende organisaties zijn het afgelopen jaar beloond met het ‘Beste Werkgevers Keurmerk’. In maart wordt uit de branchewinnaars de Beste Werkgever van Nederland gekozen. Lees ook: Kindergarden bewijst goed werkgeverschap

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.