Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hofnarretje wordt Vlinderheuvel, of….?

Hofnarretje wordt Vlinderheuvel

Het Hofnarretje gaat Vlinderheuvel heten, hoewel Belgische eigenaren van een bed & breakfast met dezelfde naam hier anders over denken. ‘Wij vinden het niet leuk als hij onze naam gebruikt voor een plek waar zulke dingen zijn gebeurd’, stelt de eigenaresse, verwijzend naar de Amsterdamse misbruikzaak. De nieuwe directeur Henk Lustig heeft de nieuwe naam al per brief aan de ouders medegedeeld.

Geen juridische stappen
De oude boerderij waar gasten kunnen overnachten bevindt zich in Kalmthout, vlak over de grens in België. De eigenaresse overweegt vooralsnog geen juridische stappen. ‘De naam is voor ons heel persoonlijk, en we bestaan al lange tijd. Ik denk dat het voor alle partijen fijner is als meneer Drent een andere naam bedenkt.’

Respectvol kinderdagverblijf
In de brief die de nieuwe directeur Henk Lustig aan ouders schrijft zegt hij dat hij samen met de medewerkers, de kinderen en de ouders van Vlinderheuvel een gezellig, leuk en respectvol kinderdagverblijf wil maken. Het Amsterdamse kinderdagverblijf heeft meerdere vestigingen, vooral in de wijk De Pijp. Albert Drent blijft vooralsnog aandeelhouder van de beloten vennootschap. Per 13 april is Henk Lustig de nieuwe directeur. Drent is volledig teruggetreden.

Vlinderhof mocht ook niet
Eerder al dreigde de eigenaresse van een kinderdagverblijf in Aalsmeer met een kort geding omdat Drent Het Hofnarretje Vlinderhof wilde noemen; de locatie in Aalsmeer heet De Vlinderhof. Drent bood zijn excuses aan en verwijderde de naam uit het register van de Kamer van Koophandel waarmee een rechtzaak werd afgewend.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.