Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hoe scoor je als pedagogisch medewerker?

Leden van de CAO-tafel Kinderopvang, een initiatief van FCB, hebben een instrument ontwikkeld waarmee (nieuwe) pedagogisch medewerkers hun kennis kunnen testen. Voordat het instrument op de markt gaat, zoekt FCB proefpersonen die het meetinstrument willen testen.
Hoe scoor je als pedagogisch medewerker?
Foto: ANP Photo

Meedoen kan handig zijn, omdat je zo als pedagogisch medewerker je eigen kennis kunt testen. Het instrument bestaat uit een compententievragenlijst, een kennistoets, casussen en een praktijkopdracht. Proefpersonen hoeven alleen de kennistoets en de casussen te testen.

Aanmelden

Als je je aanmeldt, ontvang je inloggegevens waarmee je online kunt inloggen in het instrument. Het maken van de kennistoets en de casuïstiek neemt ongeveer een uur in beslag. De antwoorden van de proefpersonen geven de ontwikkelaars een indruk of het instrument voldoet, of dat het nog aangepast moet worden.

Verslag van je resultaten
Na afronding van het testonderzoek, ontvang je een verslagje met jouw resultaten. Deze worden alleen naar jou gestuurd. Later krijg je feedback van wat er is aangepast naar aanleiding van de deelname van alle proefpersonen. Aanmelden kan via kinderopvang@noa-vu.nl.

CAO-tafel

De CAO-tafel is een samenwerking tussen vertegenwoordigers van werknemers en werkgevers in de kinderopvang. Andere branches hebben ook zo’n CAO-tafel. FCB faciliteert deze CAO-tafels voor een aantal branches. Namens de kinderopvang hebben negen personen zitting. Onder hen onder anderen afgevaardigden van Abvakabo FNV, De Unie en CNV Publieke Zaak, de Brancheorganisatie Kinderopvang en drie werkgevers van kinderopvangorganisaties. Lees hier meer over de CAO-tafel Kinderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.