Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Help Villa Kakelbont de Gouden Neus te winnen

Voor het eerst maakt een bso kans om de Gouden Neus-verkiezing te winnen van de CliniClowns. De kinderen van bso Villa kakelbont uit Winschoten (kinderopvang Hummelstee) haalden vorige zomer met allerlei acties 525 euro op voor stichting CliniClowns. Daarmee werden ze winnaars van de provincie Groningen. Nu willen ze ook graag winnaar worden van Nederland.
<p>'We willen ook andere kinderopvangorganisaties stimuleren om iets voor een goed doel te organiseren!'</p>
'We willen ook andere kinderopvangorganisaties stimuleren om iets voor een goed doel te organiseren!' - Foto: ANP

De landelijke prijs wint de Groningse bso alleen als zij de meeste stemmen binnen halen. Zij roepen collega’s in de kinderopvangbranche op om op hun actie te stemmen. Dit kan op de Facebookpagina van de CliniClowns. De actie met de meeste stemmen wint de gouden trofee, maar er wordt ook een zilveren en een bronzen trofee uitgereikt.  ‘We willen ook andere kinderopvangorganisaties stimuleren om iets voor een goed doel te organiseren’, legt Monique Eden van de bso uit.

Sponsorloop

De zomer van 2014 stond grotendeels in het teken van geld ophalen voor de CliniClowns. Er was een grote sponsorloop in het stadspark, er werden veel flessen verzameld en de kinderen gingen verkleed als clowntje de winkelstraat in om geld op te halen voor het goede doel. ‘Supertrots zijn we op deze kinderen, een actie door kinderen…voor kinderen.  We vinden het dan ook erg leuk dat de kinderen kans maken op de Gouden Neus’,  zegt Monique.

Stemmen kan vanaf 12 mei tot en met 2 juni hier >>

Wil je zelf iets organiseren voor een goed doel, maar weet je niet hoe te beginnen? Lees dan hier wat tips voor een themaweek over en voor het goede doel. Veel plezier >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.