Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Heeft iemand het nog over de groepsstabiliteit?

Heeft iemand het nog over groepsstabiliteit in een tijd waarin de vraag naar kinderopvang maar blijft afnemen? Ja, er gingen in het tweede kwartaal van 2017 meer kinderen naar de kinderopvang, maar zij kwamen wel weer minder uren per week. Hoe reageren kinderopvangorganisaties op deze trend?
ANP
Premium
Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem KinderopvangTotaal.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. de groepsstabiliteit in de peuterspeelzaal is inderdaad veel en veel groter dan in een kinderdagverblijf. Op de peuterspeelzaal komt immers een vaste groep met kinderen twee dagdelen. Voor een kinderdagverblijf is de stabiliteit daarom erg belangrijk. Wij hanteren al jaren een minimum van 3 dagdelen per week. Dit kost ons soms klanten, wat vaak heel vervelend is omdat het financieel gezien nog steeds niet zo goed gaat. Toch kiezen wij hiervoor omdat wij uit ervaring weten en zien, hoeveel verschil het maakt als kinderen vaste speelgenootjes om zich heen hebben. Dit biedt ze echt een stuk veiligheid, ze maken al op jonge leeftijd vriendjes, kennen elkaar goed. Het geeft echt een meerwaarde. Daarnaast is het ook zo dat wij maar een kleine groep (maximaal 10 kinderen) opvangen en ook dit scheelt enorm.

  2. Lees alle reacties

  Geef je reactie

  Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.