Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis online tijdschrift over kindermishandeling

Marianne Velsink
Tijdschrift

Vanaf april is de online versie van tijdschrift Kindermishandeling voor iedereen gratis toegankelijk. Het tijdschrift gaat over de aanpak van kindermishandeling in Nederland en andere landen. Het online magazine verschijnt ieder kwartaal met o.a. interviews, analyses, achtergrondverhalen en discussies.

Huiselijk geweld
Het tijdschrift richt zich op professionals die met kinderen en jongeren werken en op ouders. Uitgever Augeo Foundation vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk professionals zich kunnen informeren over het onderwerp kindermishandeling maar ook over huiselijk geweld.

Aprilnummer
In het eerste online nummer (aprilnummer) staan de resultaten van een enquête die het tijdschrift nu onder professionals uitvoert. Maar er is ook aandacht voor de opkomst van multidisciplinaire centra kindermishandeling in Nederland en een interview met oud-turnster Suzanne Harmes over haar eigen ervaring en een pleidooi voor meer vertrouwenspersonen in de sport.

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.