Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gratis modules: leer kinderen omgaan met stress en tegenslag

Pedagogisch medewerkers en leerkrachten spelen een belangrijke rol bij het veerkrachtiger maken van kinderen, zodat zij beter kunnen omgaan met stress of tegenslag. Maar hoe doe je dat op een effectieve manier? Geef je nu op voor de gratis modules van Expeditie Veerkracht.
gratis-modules-leer-kinderen-omgaan-met-stress
fizkes / stock.adobe.com

Ieder kind gaat anders om met stress of tegenslag: sommige kinderen zijn veerkrachtiger dan anderen. Wat kun je nu concreet met veerkracht in het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang? Expeditie Veerkracht, een initiatief van Stichting Kinderpostzegels en Augeo Foundation, heeft speciaal voor leerkrachten en pedagogische professionals vanaf maandag 31 mei vier weken lang een korte, praktische online module over dit onderwerp.

Omgaan met stress en tegenslag

Expeditie Veerkracht gaat over het effect van stress op kinderen en de belangrijke rol die de basisschool en bso hebben in het versterken van veerkracht. Op maandag 17 mei trappen de directeuren en intern begeleiders af met een inhoudelijk webinar. Vanaf 31 mei zijn de mensen voor de groep aan zet. In de module vind je verschillende video’s, interessante artikelen en kleine opdrachten die je direct in de praktijk kunt brengen.

Leerkrachten en pedagogisch medewerkers kunnen zich hier aanmelden voor de gratis modules >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.