Freelance pm’ers helpen organisaties uit de brand

Elke kinderopvangorganisatie zal het herkennen: een pedagogisch medewerker meldt zich in de ochtend ziek en de stress slaat toe om op tijd vervangend personeel te vinden. De oprichters van Tadaah werken in de kinderopvangsector en bedachten een oplossing: een online dienstenplatform, waar freelance pm’ers diensten oppakken. Als het moet dezelfde dag nog.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
AdobeStock

Het idee daarvoor ontstond vanuit de praktijk. Pedagogisch medewerker Richelle Ekhorst werkte jarenlang op oproepbasis voor een grote kinderopvangorganisatie in Amsterdam. Zij zag hoe arbeidsintensief het is voor organisaties om dagelijks de personeelsplanning rond te krijgen, zeker wanneer een vaste medewerker uitvalt vanwege ziekte, vakantie of om een andere reden. Op tijd een gekwalificeerde invaller vinden kan een uitdaging zijn, zeker wanneer de organisatie al kampt met personeelstekorten en een kleine invalpoule.

Dienstenplatform

Samen met andere vakgenoten bedacht Richelle een oplossing voor deze tijdrovende en vaak omslachtige manier van werken: een online dienstenplatform waar kinderopvangorganisaties een dienst kunnen plaatsen, die

0
2087

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.