Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Esther Banda – Stormvogel toppers

Esther Banda - Stormvogel toppers

Op donderdag 8 mei hebben we de hele dag besteed aan het oefenen van optredens voor alle ouders van onze BSO. Iedereen die iets wilde doen, mocht zich opgeven. Veel kinderen wilden meedoen met het optreden. Er werd de hele dag in groepjes flink geoefend.

Ome-Jan had een vrolijk bloemendecor geschilderd en samen met onze appelgroene BSO vlaggen en wat leuke plantjes en bloemstukken was het helemaal leuk! Ook moest de ruimte wat veranderd worden. Tafels aan de kanten en alle stoelen in een halve rij voor de plek waar de optredens plaats zouden vinden.

Connie Kreukhoven & Rita Roranje
Mijn collega ( Rowena ) en ik presenteerde de optredens. We hadden ons een klein beetje verkleed en hadden echte artiesten namen: Connie Kreukhoven en Rita Roranje. Er waren twaalf optredens. Zo werd er gejumpd, vertelden twee kinderen een leuke mop, werd er een boksscène nagedaan, waren er drie meiden als K3, een toneelstukje van de “prins en de kikker”, een liedje, een dansje en presenteerde we onze Stormvogel CD. Als afsluiting zongen alle BSO-leidsters een lied over de afgelopen periode. Dit had ik zelf voor deze gelegenheid geschreven op een nummer van Andre Hazes. Uit volle borst zongen we de kinderen en hun ouders enthousiast toe.

Als er een optreden was afgelopen vroegen Connie en Rita: “Hoe was tie??” Iedereen uit het publiek riep dan : “Goed!!!” Connie en Rita weer: “Hoe was tie??” Allen: “Beter!!!” “Hoe was tie??” Allen : “Ooookeeeeeeej!!!!” Alle kinderen en ook leidsters kregen na elk optreden een groot applaus.

Geweldige middag
Het was een geweldige middag, optredens, tussendoor een hapje en drankje. De opkomst van de ouders was groot en alle bso-leidsters waren aanwezig. De sfeer was meer dan goed! ‘S avonds in bed ginnegapte ik nog na. ‘Hoe was tie?? Oooookeeeej!!!!’
Met een glimlach op mijn gezicht ben ik in slaap gevallen.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.