Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ervaren Locatiemanager

Ervaren Locatiemanager

Het Steigertje is een professionele organisatie voor kinderopvang met drie Kinderdagverblijven en twee locaties Buitenschoolse Opvang in het centrum van Rotterdam. Het Steigertje biedt kinderopvang van zeer hoge kwaliteit, met vele extra’s: we zijn HKZ gecertificeerd; geopend van 07.00 tot 19.00 uur; op alle locaties worden dagelijks verse warme maaltijden verstrekt en op de kinderdagverblijven (kdv) werken we met het taalprogramma Uk & Puk.

 

Het Steigertje zoekt voor plaatsing op korte termijn een 

Ervaren L O C A T I E M A N A G E R 
(36 uren per week/over vijf dagen te werken)
Locatie Groothandelsgebouw (KDV/met 81 kindplaatsen)

Functie inhoud
Als Locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het ondernemings- en pedagogisch beleid binnen de eigen locatie. Je geeft hierbij leiding aan de Pedagogisch Medewerkers (circa dertig)  alsmede aan de Huishoudelijk Medewerkers/Koks.  Je bent aanspreekpunt voor onder meer ouders en collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het eigen locatiebudget. Je wordt bij de uitvoering van de leidinggevende taken bijgestaan door een Assistent Locatiemanager, aan wie je eveneens leiding geeft. Je rapporteert over de werkzaamheden aan onze Divisiemanager.

Wij vragen
– een HBO werk- en denkniveau (met pedagogische achtergrond);
– aantoonbare leidinggevende ervaring en -capaciteiten;
– een kwaliteitsgerichte instelling;
– een proactieve instelling, die je in staat stelt ontwikkelingen en knelpunten in de uitvoering van het beleid te signaleren en op te lossen;
– het vermogen om beleidslijnen te vertalen naar concrete doelen;
– sociale vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van medewerkers;
– ervaring met het taalprogramma Uk & Puk is een pre.

Arbeidsvoorwaarden
Het Steigertje biedt salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO kinderopvang met aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een goede reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en fietsplan. Dit alles in een plezierige en uitdagende werksfeer, waar volop ruimte wordt geboden voor de eigen ontwikkeling.

Solliciteren
Wij hebben de werving en het eerste selectietraject van deze vacature uitbesteed aan Van Hek & Lelieveld, HR Kinderopvang. Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief met CV voor 20 februari a.s. ter attentie van Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, Margit de Lange o.v.v. “KSLM02” via het e-mailadres sollicitatie@vanheklelieveld.nl.  

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met Margit de Lange, Senior HR Consultant van Van Hek & Lelieveld via het telefoonnummer 079 – 362 26 43

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.