Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Eerste diploma’s Pedagogisch Management-studenten

Pedagogisch

De eerste lichting studenten van de Fontys-opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang heeft hun diploma ontvangen. De opleiding startte in 2008 in nauwe samenwerking met het werkveld nadat bleek dat de sector meer behoefte had aan HBO-opgeleide medewerkers.

Vol- en deeltijd
Pedagogisch Management Kinderopvang in Den Bosch richt zich op vier domeinen: pedagogiek, educatie, management en ondernemerschap. De opleiding is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar een leidinggevende rol in de kinderopvang of die een eigen onderneming willen starten. De opleiding is er zowel in vol- als in deeltijd.

Pioniers
Teamleider Anette de Ruiter is trots op de eerste lichting studenten. Zij ziet hen als pioniers die de opleiding mede vorm hebben gegeven. Ze is ook gelukkig met het niveau van de studenten. Op Fontys.nl zegt ze: ‘Het niveau van de afstudeeronderzoeken toont de diepgang van de opleiding en de kwaliteit is overtuigend.’

Lees meer over de opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang >>

Bron: Fontys.nl
Foto: Stock.xchng

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.