Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Duiken met de bso

Bij Kinder Service Hotels komt er iedere zomervakantie een bijzondere activiteit uit de hoge hoed voor de oudste kinderen van de bso's.
Duiken met de bso
Foto: Kinder Service Hotels

Dit jaar stond de activiteit ‘duiken’ op het programma. Eerdere vakanties zijn de kinderen al eens gaan skiën en snowboarden, surfen en vorig jaar mochten de kinderen in een zweefvlieftuig vliegen. Bij KSH zien ze de activiteit ook een beetje als afscheidsfeest voor de kinderen die wellicht voor het laatste jaar gebruik maken van de bso. Net als de musicalvoorstelling in groep 8.

Spannend!

Het duiken was een groot succes! De spanning zat er ’s ochtends wel een beetje in. Als het stil is in de bus, vraagt de pedagogisch medewerker ‘Vinden jullie het spannend?’. Conclusie: best wel een beetje. Als de duikinstructeur vertelt wat de kinderen straks gaan doen, zien niet alle kinderen het zitten… En toch breekt het ijs als de kinderen in het water liggen. Flippers aan, even oefenen met snorkelen en daarna het echte werk. Het patatje na afloop was meer dan verdiend!

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.