Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Deel zelf je verhaal met de actie ‘deel 1 moment voor 1 talent’ van Kinderopvang werkt!

Als medewerker in de kinderopvang merk je het vast dagelijks: het personeelstekort is enorm. Tijd dus om te laten zien hoe mooi en bijzonder werken in de kinderopvang is. Kinderopvang werkt! is begonnen aan het tweede deel van de actie ‘deel 1 moment voor 1 talent’, waarbij je zelf jouw verhaal kunt delen.
Beeld: Kinderopvang werkt!

Met de actie stimuleert Kinderopvang werkt! medewerkers in de kinderopvang om een bijzonder moment in hun werk te delen en daarmee een ander te inspireren voor werken of leren in kinderopvang. Want jij kunt ongetwijfeld als geen ander vertellen hoe mooi jouw vak is! In het eerste deel heeft het platform via interviews al veel mooie verhalen opgehaald. Nu willen ze medewerkers stimuleren om zélf hun verhaal te maken (via een tool op de website) en te delen.

Deel je verhaal

Deel daarom 1 moment over het waardevolle en afwisselende werk in kinderopvang. En inspireer daarmee 1 nieuw talent om te kiezen voor kinderopvang. Zou het niet fantastisch zijn als alle 111.000 kinderopvangmedewerkers van Nederland hun verhaal delen? Benieuwd hoe jij mee kunt doen, net als Jamie van Les Petits Kinderopvang?

Lees hier hoe je je eigen verhaal maakt en kunt delen >>

Kids First COP groep wil meer mannen in de kinderopvang en is een grootschalige campagne gestart, helemaal gericht op mannen. Met stoere video’s, waarin eigen mannelijke medewerkers iets laten zien van hun werk in de kinderopvang, proberen ze de doelgroep aan te spreken. Lees hier meer over de campagne>>
 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.