Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dag van de pm’er: laat zien hoe mooi het vak is!

Kinderopvang is dé plek waar kinderen heel veel opvangen. Daarom komt de campagne Kinderopvang dankzij jou met een leuke actie op de Dag van de Pedagogisch Medewerker (16 september 2021). Laat zien op welke activiteit in de kinderopvang jullie trots zijn.
dag-van-de-pmer-laat-zien-hoe-mooi-het-vak-is

Op donderdag 16 september is het de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Een dag om niet alleen aan elkaar maar aan heel het land te laten zien hoe belangrijk en waardevol kinderopvang is voor de ontwikkeling van kinderen. Want werken in de kinderopvang is zoveel meer dan liedjes zingen, knutselen, luiers verschonen en appeltjes schillen.

Deel je activiteit

Het is de plek waar kinderen spelen, leren en zich ontwikkelen. Wil je aan anderen laten zien op welke kinderopvangactiviteiten jullie als organisatie bijzonder trots zijn? Deel deze activiteit met vakgenoten, op www.dagvandepedagogischmedewerker.nl.

Kun je niet kiezen uit de vele activiteiten die laten zien hoe betekenisvol, bijzonder en hartverwarmend werken in kinderopvang is? Geen punt, je mag ook meerdere activiteiten insturen. Activiteiten door pm’ers, maar ook de pedagogisch coach, locatiemanager, directeur of houder. Insturen kan tot en met 31 augustus 2021.

Dag van de Pedagogisch Medewerker

Wat gebeurt er met de inzendingen? Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker zal Kinderopvang dankzij jou alle ingezonden activiteiten op een leuke manier delen. Organisaties die een of meerdere activiteiten delen, krijgen op de Dag van de Pedagogisch Medewerker een kleine verrassing.

Wil je een activiteit delen? Klik dan hier >>

Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker worden ook de winnaars van de verkiezing Pedagogisch Professional en Beleidsmedewerker/Coach van het Jaar bekend gemaakt! Benieuwd naar de genomineerden? Klik hier

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.