Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CompaNanny start Engelstalige kinderopvang

CompaNanny start Engelstalige kinderopvang

CompaNanny biedt vanaf 1 juni Engelstalige kinderopvang aan op Schiphol Rijk en in het Atlas ArenA gebouw in Amsterdam. Ze richten zich met de opvang op kinderen uit zogenoemde expat-gezinnen en kinderen van ouders die naar het buitenland willen vertrekken of dat al regelmatig doen.

Voorbereiding op internationale school
In 2009 kwamen per maand gemiddeld 350 expats (buitenlandse zakenmensen die tijdelijk in Nederland gaan werken) naar Amsterdam en Amstelveen. Zij nemen regelmatig hun gezin mee. De Engelstalige kinderopvang kan kinderen goed voorbereiden op de internationale school waar het merendeel van de expat-kinderen naartoe gaat.

Minder schools dan in Amerika
Keije van Hoorick, comunicatiemanager bij CompaNanny vertelt dat de nanny’s die er gaan werken worden bijgeschoold in de pedagogische visies van Reggio Emilia en Pikler. Met de nieuwe locaties wil CompaNanny vooral huiselijkheid uitstralen. Voor expat ouders blijkt dit wel even wennen, want met name Amerikaanse en Aziatische ouders zijn gewend aan een schoolsere omgeving vanaf twee jaar.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.