Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Weblog Jolanda Rikers – Klein zijn heeft ook voordelen

Kinder Opvang Kerkrade is met 100 medewerkers een relatief kleine organisatie voor de branche kinderopvang. We zijn dan wel de enige professionele aanbieder in Kerkrade en hebben alleen concurrentie van de gastouderopvang. Echter, Kerkrade is ook weer een kleine gemeente met slechts 47.000 inwoners, waarvan slechts 11% in de opvangleeftijd 0-12 jaar.
Weblog Jolanda Rikers - Klein zijn heeft ook voordelen

Desalniettemin zijn we heel tevreden. Immers we zijn dé kindpartner is de gemeente, realiseren een goed resultaat en hebben voldoende staf om een continu innoverend product in de markt te zetten. Ook zijn de lijnen met medewerkers en klanten zeer kort en dat bevordert weer ons ondernemende vermogen.


‘Toen de betrokken wethouder uit zijn losse pols nog een lofzang afstak over het belang van kinderopvang in Kerkrade, was het Koningsfeest compleet’

Dit bleek ook weer afgelopen zaterdag toen we op de Markt in Kerkrade een prachtig kunstwerk met de kinderen hadden gemaakt tijdens de eerste Koningsdagviering. Blijkbaar hadden we bedacht dit kunstwerk aan te bieden aan de Gemeente Kerkrade, maar onze samenwerkingspartner had dit niet geregeld.

Aangezien burgemeester en een enkele wethouder ook aanwezig waren op dit festijn, heb ik hen gevraagd of zij het kunstwerk en plein public wilden aannemen. Dit was geen enkel probleem en ik werd  dan ook meteen gevolgd naar het podium waar de overdracht zou plaatsvinden. Toen de betrokken wethouder uit zijn losse pols nog een lofzang afstak over het belang van kinderopvang in Kerkrade en het goede product van Kinder Opvang Kerkrade was het Koningsfeest compleet. Leve de Koning!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.