Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Bart Eigeman – Overbrug de (digitale) afstand met een rondje drijfveren

Wat zijn je drijfveren, waarom heb je voor dit vak gekozen? Vraag dit aan professionals van opvang, onderwijs, welzijn, gezondheid of zorg. Er blijkt dan een grote gemeenschappelijkheid op de diepe laag van drijfveren. Kernwoorden zijn: 'Verschil maken in het leven van kinderen' en 'kinderen bevestigen en uitdagen in hun groei'. Maar wat is dat ingewikkeld gemaakt!  
Bart Eigeman

Ontwikkelen

Registreren

Bart Eigeman
Bart Eigeman is voorzitter van IKOOK, organisatie van innovatieve IKC’s waarin Opvang en Onderwijs gelijkwaardig bijdragen. IKOOK (Ieder Kind Optimale Ontwikkel Kansen) heeft als missie: 1 pedagogisch klimaat voor 0-13 jaar met een interdisciplinair team van professionals, de hele dag en het hele jaar. Bart is lid van de Adviesraad Pact voor Kindcentra. Hij is zelfstandig ondernemer bij Bendeleiders. De Bendeleiders stimuleert ‘stoutmoedig’ gedrag om te werken aan ‘waar het om draait’. Bart was 11 jaar wethouder Talentontwikkeling in ’s-Hertogenbosch (2001-2012) en initiatienemer van de Koplopersgroep IKC.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.