Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Succesvolle sponsoractie

De totale kosten voor ons kindercircus van 2 juni as. bedragen ongeveer € 17.000. De toegang is gratis vanwege het goede doel Cliniclowns. Enige tijd geleden hebben we een 25 tal bedrijven en organisaties benaderd om ons in de kosten te ondersteunen. De reacties hierop zijn overweldigend. Maar liefst 20 bedrijven hebben aangegeven te willen sponsoren variërend van gratis broodjes en fruit tot een geldbedrag van maar liefst € 4.000! Er blijft nog steeds een behoorlijke kostenpost van ongeveer € 10.000 voor ons staan; maar dat is natuurlijk onze bijdrage aan dit goede doel en de Kerkraadse maatschappij. Zo zie je maar weer dat je toch nog de handen op elkaar krijgt. Het heeft wel wat inspanningen vereist van het projectteam, want met alleen een briefje sturen kom je er niet. Een persoonlijke benadering is noodzakelijk en daar gaat natuurlijk veel tijd in zitten. Topprestatie! Nu alleen nog maar hopen op goed weer?!

 

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.