Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Ontmoeten 2010

Het thema van 2010 van onze organisatie is ontmoeten. We vonden het zo belangrijk dat we zelfs de eindejaarsuitkering er aan gekoppeld hebben. Een groot aantal medewerkers heeft al ontmoet; ik kan dus niet achterblijven.

Echter, aangezien ik in het voorjaar vanwege mijn ziekte en de ziekte van mijn vader behoorlijk achter lig op schema, heb ik eigenlijk ook dit najaar niet zoveel ruimte. Toch heb ik vorige week met mezelf afgesproken om alle locaties een dagdeel te bezoeken. Dit kost me een halve dag per week van september tot en met november. Dit moet te doen zijn.

Deze week vond mijn eerste ‘ontmoeting’ plaats. De medewerkers reageerden heel verrast, maar vonden het ook heel leuk dat ik er was. Ik heb voor zover mogelijk meegewerkt en vooral geluisterd naar wat er leeft. Een eyeopener voor mij was het intakegesprek, waar ik bij aangeschoven was. In de praktijk krijg je pas echt goed zicht op mogelijke verbeteracties. Aan het einde van de dag ging ik voldaan naar huis.

Wat hebben we toch een mooi beroep!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.