Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Leeftijdsbewust personeelsbeleid

De OR stelde voor om een training Leeftijdsbewust personeelsbeleid te gaan volgen. Zij wilden dit met alle leden gaan doen. Dit leek mij niet zo’n efficient plan en ik stelde voor enkele leden leden van het MT deze training met de OR te gaan volgen.

Gezien het belang van het thema gaf ik mezelf al meteen op. Leeftijdsbewust personeelsbeleid gaat niet alleen over ouderen, maar over alle levensfasen van een medewerker. Het gaat ook over mogelijke generatiekloven tussen jong en oud en de wil van medewerkers om een opleiding te volgen.Vorige week heeft de training plaatsgevonden en ik ben zeer positief over deze gemeenschappelijke deelname. We konden meteen elkaars visie afstemmen over de diverse thema’s afstemmen en hierover afspraken maken; een proces wat normaal enkele weken met zich mee brengt.

Daarnaast realiseer ik mij dat het managementteam ook nog behoorlijk wat huiswerk te verrichten heeft, zoals wat wij van medewerkers verwachten. Aangezien we nu toch bezig zijn met dit strategische plan, kan dit thema meteen worden meegepakt.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.