Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Geniale vondst

Jolanda Rikers - Geniale vondst

 

Al een aantal jaren vonden we ons logo wat oubollig en te ‘kinderachtig’ voor BSO kinderen
In het plan 2012, ons jubileumjaar, hadden we dan ook een project nieuw logo geagendeerd. Tot het moment dat ik in contact kwam met PJP, de makers van een kinderprogramma op de regionale TV. Zij hadden namelijk in dat programma een character (cartoonachtig poppetje) dat allerlei tips voor kinderen heeft. De kinderen zijn gek op hem!

Welke kinderopvangorganisatie

heeft zijn eigen character?

Al snel kwamen we tijdens onze kennismaking op het idee om het logo-beertje van Kinderen Opvang Kerkrade ook zo tot leven te laten komen. Een geniale vondst. Welke kinderopvangorganisatie heeft zijn eigen character? Een mooier cadeau kon ik mij niet wensen in dit feestjaar. Na wat heen en weer gepraat, werden voor en na de kerst opnames gemaakt en hebben we nu een prachtig filmpje.

Tijdens onze jubileumreceptie was de première en als trotse ‘moeder’ was ik op het witte doek in gesprek met onze ‘Kokkie’. We denken er nu over om verder hiermee te gaan en Kokkie in filmpjes opvoedtips te presenteren voor onze ouders. Hij mag zelfs in het TV programma op de lokale TV en daarna ….

Ik ben in ieder geval een zeer tevreden mens met een zilveren randje.
Wil je ook Kokkie en mij zien, ga dan naar onze website kinderopvangkerkrade.nl.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.