Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jolanda Rikers – Eerste ontmoeting

Het thema 2010 is ontmoeten; dit staat voor elkaar ontmoeten, maar ook ont-moeten; minder moeten! Tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst wilde ik dit thema handen en voeten geven, zonder hierbij dwingend te zijn. Tja, hoe doe je dat dan?

Een goede vriend gaf mij een tip om acteurs in te huren. Dit sprak mij wel aan en als snel vond ik een Limburgs bureau, dat tegen een betaalbare prijs 2 mannelijke acteurs kon aanleveren; een macho-type en een nichten-type. In een vrouwrijke omgeving spreekt mannelijk ‘schoon’ altijd wel aan. De reacties op hun aanwezigheid waren dan ook heel leuk.

Na een warming-up ontmoeten, hoe doe je dat? werden alle aanwezigen opgedeeld in groepen aan de hand van een kleurindeling (bij binnenkomst had iedereen een zweetbandje in een bepaalde kleur gekregen). Hierdoor werden vaste teams verspreid onder de andere aanwezigen en dat bracht nieuwe ontmoetingen tot stand. Ik heb begrepen dat de medewerkers de bijeenkomst als heel leuk hebben ervaren. Minpunt was het tijdstip; veel mensen moesten tot half zeven werken en toen was de show al voorbij. Het komend jaar is de eindejaaruitkering gekoppeld aan ontmoeten (ruilen van werkplek). Ben benieuwd hoe dit nu tot stand komt.

Dit was alweer mijn honderdste weblog; dat schiet op! Marike cs heel erg bedankt voor de leuke attentie.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.