Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Blog Sanne Bosmans – Geen 1 op 3, maar wat dan wel?!

Ik heb de petitie ‘Kom op voor Kinderopvang’ getekend. Teken jij dit ook? Ik ben van mening dat een BKR van 1 op 3 de pedagogische kwaliteit geen boost zal geven. In dit blog lees je hoe je daar wel voor kan gaan zorgen.

Een

Registreren

3 REACTIES

  1. Zeker
    Mee eens. De werkgever zorgt voor voorwaarden voor openheid en mondige vrolijke leidsters die rust creëren.
    Geen hijgende € baas. Maar een toegewijde moedige leiding.. die de tijd voor een verandering van binnenuit als mogelijk ziet voor in deze branche. Echte ervarend leren cultuur. Gezonde arbeidsverhoudingen. Brengt rust en respect in in het dagritme voor iedereen. De de baby de groep de leidster. De baas. De ouders. In het gezin rust voor de nacht.

  2. Lees alle reacties
  3. Helemaal niet mee eens met dit stukje! 1 op 3 is juist hard nodig! We staan al met drie pm-ers op de groep. Er komt geen pm-er bij en gaat 1 baby per pm-er af. Eindelijk, ik kan niet wachten. Het kost geld maar dat is een ander verhaal. Of draait het willen terug draaien van deze fantastische maatregel toch weer om het feit dat het te duur is?

    • Lees alle reacties
    • Als de werkgever een mooi gezond open klimaat verzorgt zoals Sanne beschrijft dan is er in medewerkers meer rust ruimte contact met haarzelf. Dus krijg je van kinderen terug dat ze rustiger in zichzelf en op hun gemak, gezien en gehoord worden.

      De mindset van eigenaren en management ontdekken dat ademruimte regelmaat en creativiteit vreugde echt levensvreugde terugbrengt . Nu is overlevensvreugde dat ons beroert en beweegt.

      Als deze baasjes deze cultuur cultiveren en de wetgever inspireren dan…ja dan immers krijgen we goede afgestemde wet en regelgeving..

      Dus pmers Nederlanden verenigt u…laat je niet uitspelen maar wil ook genieten van je werk. Je resultaten zullen verbeteren. De kinderen krijgen een mooie basis….roze wangetjes…enzo.

      Je hoeft er niet meer op uit..of exaltische liedjes te zingen met de kleintjes…je tolt niet meer.
      Vergelijk met andere arbeids verhoudingen en productieprocessen.
      Moe en uitgeput raken van
      Productie van/met dode materialen ..
      Jij zorgt voor de toekomst van Nederland.
      In de maneschijn…ech mooi blijven zingen, al werk je 23 jaar in kinderopvang is een kunst.
      Vrijheid en autonomie op de werkvloer zijn bedreigend voor de bazen. Komop FNV doe eens duurzamer denken..dan word je aantrekkelijker voor mensen die echt zien dat verandering nodig is…
      FNV wordt bondgenoten Voor pmers…
      Voor je eigen toekomst Nederland.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.